HomeBlogNezařazenéPrvní pobočka FinGO premium nově v Brně

První pobočka FinGO premium nově v Brně

Díky našim kolegyním a kolegům po celé České republice vám můžeme každý den pomáhat s financemi. Snažíme se být rok od roku lepší v tom, co děláme. Máme proto radost, že rámci sítě FinGO Premium otevíráme novou pobočku v Brně!

Chceme vám být blíž a propojovat online svět s tím reálným. Naším cílem je poskytovat finanční poradenství na vysoké úrovni nejen online, ale při osobních setkáních. Komfortu jednání tváří v tvář se totiž nic nevyrovná.

Brněnskou pobočkou to teprve začíná

Pobočka FinGO Premium v Brně je první vlaštovka. Postupně budou přibývat další a další pobočky v celé České republice.

„V rámci poboček FinGO Premium se chceme co nejvíce přiblížit klientům. Chceme být dostupní v každém okresním městě, budovat svou pozici online i offline zároveň. Všechny naše budoucí pobočky budou mít jednotný dyzajn, budou klientům poskytovat komplexní, profesionální a exkluzivní služby v rodinné atmosféře. Je pro nás důležité, aby se u nás klienti cítili bezpečně a pohodlně,” popisuje obchodní ředitelka FinGO Premium Lucia Macková.

Na každé pobočce budou k dispozici kvalifikovaní finanční poradci, kteří každého klienta dokážou okamžitě propojit s nabídkami z celého trhu. Zajistí jim tak nejen rychlost, kvalitu a širokou nabídku produktů, ale také osobní kontakt. Nové pobočky budou mimo jiné poskytovat zázemí vázaným zástupcům FinGO pro jejich schůzky s klienty.

S čím vám rádi pomůžeme?

  • Najdeme pro vás tu nejvýhodnější hypotéku, případně vám poradíme s jejím refinancováním. Spočítejte si předběžnou výši splátek v naší hypoteční kalkulačce.
  • Zdarma odhadneme cenu vaší nemovitosti. Stačí nám k tomu pár základních údajů.
  • Projdeme za vás nabídky pojišťoven a pomůžeme vám vybrat jak životní pojištění, tak třeba pojištění nemovitosti nebo auta.
  • Poradíme vám, jak začít s investicemi. Sestavíme vám investiční portfolio, které bude odpovídat vašim potřebám.

Kde nás v Brně najdete? 

Brněnskou pobočku FinGO Premium jsme slavnostně otevřeli v pátek 16. prosince 2022. Najdete nás na adrese Koliště 1912/13, kde bez problémů i zaparkujete.Těšíme se na vás v příjemném prostředí s rodinnou atmosférou.

Koliště 1912/13

Máte dotazy ohledně nové pobočky?

Kontaktujte prosím ředitelku obchodní sítě FinGO Premium:

Lucia Macková
+420 602 476 740
lucia.mackova@fingo.cz

Online realitní platforma pro makléře. Připojte se ke stovkám uživatelů, kteří jsou nadšeni z recloud řešení.

ReCloud

ReCloud. Powered by FinGO. Copyright © 2024 FINGO.CZ